fredag 24 juli 2015

Glädjen .....


Igår tackade Äldsta Dottern, mågen och Emil för sig och styrde kosan mot Skåne.
Kvar blev ättapjötten, han som är längst av oss alla och om ett år blir trettio och så kom AP körande från Ekerö och det var hon som tog bilden av lillebrorsan som tar ett jätteskutt nere vid havet.

Idag åker båda två söderut - och Nelly !! - buhhhhuuuu!

Mycket prat om Vasalopp och simning ....


Och själv är jag ledig och gläds åt besöket av underbara, rara madamen från Västernorrland som kom på besök igår, ja, tillsammans med sin lika trevlige man.
Det blev nån timmes surr och tvärfika ute på altanen och prat om hur det kommer sig att man väljer det yrke man har ..., det pratades även om vårdcentraler och Vasalopp .., om crawl respektive bröstsim (Vansbrosimmet) ..., om katter och hundar .., ja, om en hel del faktiskt, innan jag susade iväg till såväl hårfrisörskan som jobbet.


Den pratglada och vänliga frisörskan Lena har sin salong i lilla Harplinge (som förvisso är betydligt större än Stensjö, men ändå ett lagom litet samhälle med en kyrkogård som enbart den är värd ett besök!!) och så här såg det ut när jag var färdigklippt (hon började med att tvätta håret ..., så ljuvligt underbart!) och kom ut i det fria, med säkerligen två decimeter kortare hår och på väg till bilen.

Därefter väntade ännu en eftermiddag med stängning.
Jag var hysteriskt trött och slut på när det sedan var dags för ett kvällsdopp i Steninge.
Åååå, såna vågor det gick .. men skönt ändå och otroligt livgivande med dessa bad när mörkret nästan är på väg att vinna över ljuset!
Anders gjorde mig för övrigt sällskap i böljan den blå.
Det tackar man för.

Inga kommentarer: