leina: mycket mygg har det varit, men vi har klarat oss förvånansvärt bra ändå.
Monet: långfil är mycket tjockare än filmjölk och inte så syrlig, heller. Helt underbart gott! När jag var liten gjorde ofta mamma egen fil .., samma princip som surdeg egentligen.
Bloggblad: ja, åtminstone till Norrköping där jag vill se hur det ser ut .., men det är mycket möjligt att vi svänger förbi där du bor - om nu allt passar -. En kopp kaffe, så där.
Å solljuset som speglar sig mellan spröjsen.... Ser Du?
SvaraRaderaDet finaste av allt på detta fina fönster!
Åhhh! Vad jag saknar de ljusa sommarnätterna.... Här nere i Bohuslän är det tropisk hetta med... Men utan mygg... =D
SvaraRaderaDet är verkligen jätteroligt att följa med på er resa. I synnerhet som det är bloggvänner också som du besöker!
SvaraRaderaVäldigt exotiskt känns det för mig som bara varit en gång i Kiruna och inte kan Norrland alls.
Så OTROLIGT vackra platser det finns. Särskilt hos Jom - vilken utsikt.
Långfil har jag bara hört talas om, är det som seg filmjölk och surare?
En fantastisk resa för er - men även för oss som är med på avstånd. Himla praktiskt sätt att semestra... :)
SvaraRaderaÅker ni över östkusten hem?
Turtlan: jo, jag såg minsann ..-)
SvaraRaderaleina: mycket mygg har det varit, men vi har klarat oss förvånansvärt bra ändå.
Monet: långfil är mycket tjockare än filmjölk och inte så syrlig, heller. Helt underbart gott! När jag var liten gjorde ofta mamma egen fil .., samma princip som surdeg egentligen.
Bloggblad: ja, åtminstone till Norrköping där jag vill se hur det ser ut .., men det är mycket möjligt att vi svänger förbi där du bor - om nu allt passar -. En kopp kaffe, så där.