Londongirl: ja, nu är ju inte bloggmadamen en sån som måttar ut så varje pralin väger exakt lika mycket ..., utan det blir lite hipp-som-happ .. men jag tycker att dom blev fina .-))
Till er alla: guuuuud, så goda dom blev! Man skulle kunna ha lite sprit i av nån sort .., det hade kunnat sätta extra krydda på anrättningen, men jag är så dålig på att veta vilken sort i så fall.
Nu har jag frusit in alltsamman och funderar på att göra ännu en laddning i morgon .-)
Å de ser verkligen himla goda ut! Frysen? Kan man det? Nu snöar det jättemycke i Lund och jag som ska ut på vägarna. Julklappsbestyr, som icke går att vänta med då klappen just är "undanlagd" bara till mig(fast nån annan ska ha den). KRAM
Oj så gott det ser ut och det ser riktigt proffsiga ut! :-)
SvaraRaderaLondongirl: ja, nu är ju inte bloggmadamen en sån som måttar ut så varje pralin väger exakt lika mycket ..., utan det blir lite hipp-som-happ .. men jag tycker att dom blev fina .-))
SvaraRaderaSer kanonfina ut, längtar redan till rehabcentret.
SvaraRaderaPV
Snygga! Ser riktigt mumsiga ut.
SvaraRaderaÅh gud så gott det ser ut!!!
SvaraRaderaTill er alla: guuuuud, så goda dom blev! Man skulle kunna ha lite sprit i av nån sort .., det hade kunnat sätta extra krydda på anrättningen, men jag är så dålig på att veta vilken sort i så fall.
SvaraRaderaNu har jag frusit in alltsamman och funderar på att göra ännu en laddning i morgon .-)
Jag brukar ha lite Baileys i mina chokladtryfflar. Det brukar bli gott. Eller så kan du ha Cointreau i så blir det lite apelsinigt i smaken.
SvaraRaderaÅ de ser verkligen himla goda ut!
SvaraRaderaFrysen? Kan man det?
Nu snöar det jättemycke i Lund och jag som ska ut på vägarna. Julklappsbestyr, som icke går att vänta med då klappen just är "undanlagd" bara till mig(fast nån annan ska ha den).
KRAM
mums så goda de ser ut att vara... lite cognac eller rom skulle kanske sätta ytterliggare piff?
SvaraRaderaSer jättegoda ut och så fina. De ska jag göra. Blir ju perfekt som godbit till en kopp kaffe, tack för tipset.
SvaraRaderaÅh vilka gobitar!! Rom, is the shit!
SvaraRaderaAh, så goda pralinerna ser ut! Proffsigt, Elisabet!
SvaraRaderaFör vår del brukar vi nöja oss med en Aladdin ask. ;)
Hoppas du känner dig bättre i knät?
till alla på slutet: ja, dom blev kanonsmarriga ..., och tack för tips om alkoholgrejset, det ska jag testa nästa gång!
SvaraRaderabettankax: idag hittade jag det jag letade senast .-) Kul!
smulan: trots allt trötthets-gnäll, går det framåt med mitt knä. Jag går ofta utan kryckor här inne och kan ju böja mer för var vecka.
Proffsiga praliner!!!
SvaraRaderaMmmmummmms så goda dom ser ut! Farligt goda. Bra sätt att rehabilitera sig tycker jag.
SvaraRaderaqi och lisette: ja, det är ju som det är .., allt som är smarrigt är farligt smarrigt .-))
SvaraRaderaSå nu blir det risk för valnötsbröd utan valnötter på pensionatet ;-))
SvaraRaderaGottigottgott säger jag.
Alla bakverk måste provsmakas innan infrysning. Flera provsmakningar är ok också för den delen.
Från mig:-))
Turtlan: nix .., jag har köpt mig en egen påse med valnötter ..-))
SvaraRadera"Så gott det ska bli"?
SvaraRaderaFinna det något kvar? ;)
annika: ,-)
SvaraRaderaJodå. Det räcker till dig också!