onsdag 21 april 2010

Öppet fönster mot Mariagatan ..



Mörker.

Och hundratals människor som passerar mitt öppna fönster, alla på väg från ÖP-hallen.

"Hur gick det?" frågar jag en i högen som just går förbi.

"Förlust ...", svarar han och skyndar vidare.

I Ystad är handboll religion.

Sen stänger jag fönstret och tar mig en sked flytande honung.

2 kommentarer:

  1. Varför flytande honung? En del av de viktiga/nyttiga näringsämnena och främst enzymerna försvinner "dör" i uppvärmningen för att göra fast honung flytande, alltså fast honung ska de va tycker jag.
    Dessutom en honung som är helsvensk, dyrare men godare.

    SvaraRadera
  2. gunnar: främst för att jag tycker att fast honung blir så himla söt och sockrig, men ajaj kapten, jag lovar att hädanefter köpa ENDAST fast svensk honung ,-)

    SvaraRadera