lördag 19 juni 2010

Klappat och klart ...



Såja.

Sonen önskade sig "ja, men din tårta mamma ...", till lunch eller middag.

Och då gör man ju en sån förstås.

Nötkakebotten .., mosad konserverad persika/hallonsylt mellan bottnarna.

Svenska jordgubbar, färska hallon och björnbär ovanpå det hela.

Hur enkelt som helst!

Mums!

5 kommentarer:

  1. Åh vad gott det ser ut, nu blir jag inspirerad. Svensk gräddtårta kan man allt göra här i Sheffield också.

    SvaraRadera
  2. Anna J: ja, den blir smarrig må du tro .-)

    Jag har just satt på kaffe .., ska ta mig en macka med gravad lax på .., solen flödar .., gardinen fladdrar ..., tv:n påslagen ...

    SvaraRadera
  3. Tänk det där var mammas specialitet (och din mormors Anna J), den måste du ätit när du var liten i alla fall. Men jag har aldrig gjort den, jag får skärpa till mig för den är utsökt god den tårtan och med riktigt gott kaffe till i små koppar med tillhörande assietter helst:-)
    Vad duktig du är Elisabet!

    SvaraRadera
  4. Så där ska en riktig sommartårta se ut! :-)
    Här ute på ön har vi ätit sillunch med färskpotatis.

    SvaraRadera
  5. Monica och Londongirl: åååå, gud,så roligt detta är!

    SvaraRadera