5 d degspad (naturell yoghurt + vatten) 1 paket jäst lite salt 1 msk flytande honung linfrö efter behag och likadant med boveteflingor grahamsmjöl och några dl vetemjöl
Ting o Tankar: för flera år sedan bakade jag något alldeles oehört, ja, det var på 80-talet .., å, jag tog med mig nybakade gifflar och sånt till jobbet och det var så himla roligt det här med bakandet.
Men sen, tappade jag lusten.
I lilla 1:an hade jag under många år ingen frys, så då blev det ju nästan aldrig något bak.
Men se nu ..., med gott om tid .., har baktankarna tjoppat upp .-)
Så såg min vardag ut igår. Då bakade dottern och jag kanelbullar. =)
SvaraRaderaTing o Tankar: för flera år sedan bakade jag något alldeles oehört, ja, det var på 80-talet .., å, jag tog med mig nybakade gifflar och sånt till jobbet och det var så himla roligt det här med bakandet.
SvaraRaderaMen sen, tappade jag lusten.
I lilla 1:an hade jag under många år ingen frys, så då blev det ju nästan aldrig något bak.
Men se nu ..., med gott om tid .., har baktankarna tjoppat upp .-)
Konkurrent till Söderberg&Sara kanske?
SvaraRaderaSer ut att bli gott.
Kram fr fru Grå
Det där plus övriga livet i gula huset på kullen gör att blodtrycket sjunker. Alldeles av sig självt.
SvaraRaderaNjut och baka på, sylta, safta och var halländsk husmor så länge du kan!
Fru Grå: nej, inte en chans ,-)
SvaraRaderaDet var en ren njutning av kalasa på deras goda bröd ....
Monet: det är jag helt förvissad om!
Aldrig, förutom när barnen var små, har jag väl njutit av tillvaron som just nu?
Inte bakat något annat än sockerkakor och pajer i sommar. Men nu blev jag sugen på en bakkväll.
SvaraRaderaJag får skriva upp jäst på inköpslistan.
Baka gör gott för själen!
Skönt inlägg!
SvaraRaderaVackra bilder!