Bestämde mig för att äta blodpudding till lunch.
Försökte sedan öppna förpackningen.
Efter en stund började det att osa från mina öron.
Tänkte .."nä, jag skriver till företaget och frågar hur har man tänkt (om någon alls har tänkt ...?) att t.ex människor med förvärkta händer ska kunna öppna den här förpackningen!"
Googlade på företaget och fann, till min häpnad, detta.
Jaha, ja.
Jag var alltså inte ensam om att fundera.
Det såg ju inte så svårt ut!
SvaraRaderaSjälv brukar jag ta kniven (som jag ändå skall skiva blodpuddingen med) och sprätta upp förpackningen!
Rexxie: det ser betydligt enklare ut än vad det är! Kanske är det en baggis för en man? Och innan man har gjort sig mödan att filma det hela och lägga ut på nätet, så måste vi ha flera som klagat ,-)
SvaraRaderaPlasten är hård, så det är inte så lätt att ta sig igenom den.
Annars gör jag precis som du.
Jag slåss också mot det där paketet. Och jag har ändå ganska stora händer, men jag har inte riktigt den knycken som filmstjärnan. Jag tycker den suger fast mer än den gjorde på filmen.
SvaraRaderaHelst skulle jag köpa ett mer lokalt märke som luktar bättre i rått skick, men som smakar sämre när man sen ska äta.
Jag var övertygad om att familjen hade fel, men sen smakade jag själv mellan två bitar och fick ge mig.
Häromdagen pratade maken och jag om att det är väldigt många år sen vi åt blodpudding. Kanske dags att testa nu'rå? När jag vet hur man tar sig in i förpackningen.
SvaraRaderaMen ikväll blir det grillad entrecôte med sallad ... sitter och väntar på att bli upphämtad för att åka på personalfest i en trädgård på en ö - med grillmöjlighet. Hoppas regnet inte hinner ut dig. (Inte båt. Finns bro.)
Haha!! Exakt en sån stod jag och svor över förra veckan! :-D
SvaraRaderaNästa omöjlig att öppna!
SvaraRaderaKöper aldrig mer denna blodpudding på grund av förpackningen som bara får mig på dåligt humör.
Det finns andra fabrikat, och framförallt så finns det lokalproducerad blodpodding ;-)
Dyrare, men mycket godare...!
Köper aldrig mer den här!! Hittade en "gammaldags" förpackning av Siljans Chark. Roligt att du hittade "beskrivningen" - men man ska ha väldigt starka nypor .........
SvaraRaderaKRAAAAM
Man ser ju att filmstjärnan får ta i så att fingrarna vitnar. Jag köper alltid Blodkorv, den skånska med russin i. Den är inte svår att öppna.
SvaraRaderaDen här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SvaraRadera