tisdag 10 september 2013

Gott-i-gott-gott ...

Fräste upp lite köttfärs i extrastark curry och kryddade rejält med spiskummin.
Lite salt.
Sen pytsade jag i zucchini och lök i bitar, slantade morötter, våra egna små tomater i klyftor .., purjolök i skivor/strimlor .., och så fick allt stekas med färsen.
Kryddade lite till med den starka chilin från Västmanland.

Åt detta tillsammans med bulgur.

Det påminner om indisk mat och är bara sååå gott och sååå enkelt att fixa till!

6 kommentarer:

  1. Finns det ngt kvar när man kommer hem efter dagens slit
    undrar PV

    SvaraRadera
  2. Låter som en perfekt rätt när man kommer hem en dag och... förresten spelar väl ingen roll när.. det verkar jättegott helt enkelt.

    SvaraRadera
  3. Pv: nej, tyvärr!

    Ulf: det var underbart smarrigt!

    SvaraRadera
  4. Pv: men om du köper hem zucchini och morötter .., så ska jag fixa till det, det går fort.

    SvaraRadera
  5. Låter jättegott, ska försöka komma ihåg att göra det nån dag. Äsch, jag skriver det på en lapp, annars är det glömt!

    SvaraRadera
  6. Fru Hansson: ja, det är ju så superenkelt, att det går inte att misslyckas med! Och gott!

    SvaraRadera