tisdag 1 april 2014

Nånting att bjuda på ...

I helgen bjöds vi på supergod efterrätt, ja, när vi besökte min syster i Skåne.

Mäktigt till tusen (jag trodde att jag var på gång att få en hjärtinfarkt när vi hade lagt oss .., men det var nog för mycket av detta ljuvliga ...), men oj, så smarrigt till kaffet!

Vi hade röda vinbär och glass till .. men grädde går förstås lika bra och säkert också physalis, kan jag tänka mig.

Här är receptet.

6 kommentarer:

  1. Åh, denna gjorde jag också i förra veckan.
    Hade ingen mörk choklad hemma.
    Så jag gjorde en vit chokladtryffel med lime och konjak i.
    Himmel så gott det blev!

    SvaraRadera
  2. Jag blir mätt bara av att läsa receptet.
    Men smarrigt ser det ut.
    Solbritt

    SvaraRadera
  3. Monica Bengtsson och Solbritt från Ystad: man ska nog inte ha ätit middag innan man tar sig an detta .., det kan jag ju säga ,-)

    SvaraRadera
  4. Det där receptet känns som en fullträff - måste testas ;-)

    SvaraRadera
  5. gunnar i vaplan: jag ska göra det i helgen ..., det var vansinnigt gott!

    SvaraRadera
  6. Det låter verkligen jättegott! Och ser ut som om man skulle kunna ha valnötter i? Det ska absolut testas!

    SvaraRadera