Åse Walett Sjöholm: jag testade att göra den igår, men fick den inte att smaka som när Eva gör den. Ägget som kokas, den hårdkokta gulan ska alltså mosas med ättikan, sockret och grädden, men det kanske du förstod. När Eva kom hit igår och smakade på salladen, så sa hon att jag nog skulle ha haft i liiite mer socker - jag dubblade receptet -, så nästa gång kanske ,-).
Tack snälla du. Nu ska mitt salladsknaprande få höja sej ett snäpp till gourmandnivå.
SvaraRaderaÅse Walett Sjöholm: jag testade att göra den igår, men fick den inte att smaka som när Eva gör den. Ägget som kokas, den hårdkokta gulan ska alltså mosas med ättikan, sockret och grädden, men det kanske du förstod. När Eva kom hit igår och smakade på salladen, så sa hon att jag nog skulle ha haft i liiite mer socker - jag dubblade receptet -, så nästa gång kanske ,-).
SvaraRadera