tisdag 25 november 2008

Stekt lever med gräddsås till.

Och lingonsylt.

Och potatis.

Det är som en frälsningsupplevelse, det.


Norska madamen - B - sa .....

"Lever m fløtesaus er kjempegodt!!!"

10 kommentarer:

  1. Ååå så gott! :)

    SvaraRadera
  2. Huvva. Det är i stort sett det enda jag inte äter. Men jag har gjort det till min man några gånger helt efter receptet och utan att provsmaka. han har varit nöjd.

    SvaraRadera
  3. marianne: det är NÄSTAN det godaste jag vet ..-))

    SvaraRadera
  4. Det är få maträtter jag inte äter och detta är en av dem. Kan inte säga varför, har aldrig kunnat. Minns mammas gräddstuvade lever när jag var bran. Den var säkert hur god som helst men det gick bara inte, jag försökte många gånger men tyvärr. Har därför aldrig lagat till lever.

    SvaraRadera
  5. Min absoluta favorit,
    tillsammans med kåldolmar, dillkött, pepparrotskött, kallops, slottsstek, köttbullar med gräddsås mm mm mm mm mm ;O)

    SvaraRadera
  6. eva: så är det med bruna bönor för mig .. ingen människa i världen får mig att äta detta!

    christel: vi kan ju nästan flytta ih ihop ..-)
    Allt du räknar upp är favoriter hos mig!

    SvaraRadera
  7. Nämen, en till som inte tål bruna bönor!? Jag gillar nästan all mat, och få saker får mig att lämna kvar på tallriken, men bruna bönor med fläsk - nä, det blir tvärstopp.

    SvaraRadera
  8. christina: jag smakar det inte ens .., inte numera!

    SvaraRadera
  9. Bruna böner, nej huvva. Men lever. Mmmmmmmmmmmmmmm
    PV

    SvaraRadera