torsdag 30 maj 2013

Det bästa för Ingela i Ystad ...


Hej Bettan!

Mitt bästa i veckan måste ju vara när jag fixade och trixade i köket!

Min melonsallad serverades på ett nytt sätt i det Larssonska köket!

Jag kommer definitivt att servera melonsallad på detta viset i sommar när jag skall grilla!

Så fräscht!

Kram
Ingela i Ystad


// Ingela .., skulle vi kunna få lite mera frukt på benen, kanske ..? Vad har du i salladen? 

Och svaret kom snabbt: 

Hej Bettan, jag har oliver, melonkulor, fetaost, serranoskinka, inlagda kronärtskockor, olivolja, salt och lite svartpeppar. Man kan variera detta i oändlighet men jag föredrar att inte lägga i gurka och tomat utan hålla det lite medelhavsaktigt!
Allt serveras i en urgröpt melonhalva....kram och lycka till! Ingela 

1 kommentar:

  1. Hej Betta, jag har oliver, melonkulor, fetaost, seranoskinka, inlagda kronärtskockor, olivolja, salt och lite svartpeppar. Man kan variera detta i oändlighet men jag föredrar att inte lägga i gurka och tomat utan hålla det lite medelhavsaktigt! Allt serveras i en urgröpt melonhalva....kram och lycka till! Ingela

    SvaraRadera