Det bästa för Ingela i Ystad ...
Hej Bettan!
Mitt bästa i veckan måste ju vara när jag fixade och
trixade i köket!
Min melonsallad serverades på ett nytt sätt i det
Larssonska köket!
Jag kommer definitivt att servera
melonsallad på detta viset i sommar när jag skall grilla!
Så fräscht!
Kram
Ingela i Ystad
// Ingela .., skulle vi kunna få lite mera frukt på benen, kanske ..? Vad har du i salladen?
Och svaret kom snabbt:
Hej Bettan, jag har oliver, melonkulor, fetaost, serranoskinka, inlagda
kronärtskockor, olivolja, salt och lite svartpeppar. Man kan variera
detta i oändlighet men jag föredrar att inte lägga i gurka och tomat
utan hålla det lite medelhavsaktigt!
Allt serveras i en urgröpt
melonhalva....kram och lycka till! Ingela
1 kommentar:
Hej Betta, jag har oliver, melonkulor, fetaost, seranoskinka, inlagda kronärtskockor, olivolja, salt och lite svartpeppar. Man kan variera detta i oändlighet men jag föredrar att inte lägga i gurka och tomat utan hålla det lite medelhavsaktigt! Allt serveras i en urgröpt melonhalva....kram och lycka till! Ingela
Skicka en kommentar