onsdag 1 maj 2024

Tänk .... 

... att man kan somna på soffan och sova nåt så obegripligt djupt, så där så när man vaknar, vet man inte om man är levande eller död. På riktigt, alltså. 

Det är som att befinna sig i ett annat universum.

För övrigt har pv:s storebror nu hamnat på sjukhus, med trolig hjärtifarkt som diagnos. Imorgon färd till  Karlskrona för kärlröntgen och andra undersökningar, men just nu på lasarettet i Ljungby.

2 kommentarer:

  1. Jag hoppas det går bra med storebrors hjärta! Så kan det vara med sömnen…en gång vaknade jag efter en sådan där lur och trodde jag hade legat ihjäl katten som delade soffan med mig för hon sov så djupt att hon var helt lealös …en annan gång kändes det som om kroppen avskildes från huvudet när jag somnade… Annannan

    SvaraRadera
  2. Annannan: (Jag undrar hur många gånger jag får backa och radera när jag skriver annannan .., det är med n:en det tjorvar sig ,-). Den där känslan har jag upplevt någon enstaka gång tidigare, en av dem var när jag var så sjuk i covid och låg på sjukhuset. När jag vaknade stod sköterskan intill sängen och sa "Elisabet, är du där ..? Elisabet, är du där ..?" Så obehagligt.

    SvaraRadera