lördag 24 augusti 2024

Lördag .... 


En elva år gammal bild av Harry får vara med just idag. Lillgubben!  
Solig förmiddag och mulen eftermiddag. Tänker att jag börjar (börjar ..., det har varat länge nu) bli som pv:s mamma Gunvor, som i sin årsdagbok väldigt noggrannt noterade vilka hon telefonsurrat med. Varje dag. Prydligt och fint på pränt. 

Själv fick jag ett telefonsamtal från min äldsta syster och hon har nog inte ringt mig på säkert ett års tid, så det var säkerligen B som bett henne höra av sig. Anders har ringt två gånger .., Eva från Tyresö en, det har varit facetime med småkillarna .., herr Göransson har också hört av sig. Tänka sig att herrarna tror sig komma till Skallkroken i morgoneftermiddag.
 
Kände mig krasslig, trött och allmänt risig på förmiddagen och ringde återbud till friherrinnan. Handlade till henne igår och upptäckte att Marabous 200 g:s choklad hade bytt förpackning. Eller typsnitt kanske, och papperet var glansigare och hade en annan gul nyans. Tycker inte alls att den är lika fin som den förra, men allt ska väl förnyas. 

Efter att ha röjt här hemma (röjt = dammsugit och dammtorkat), lade jag mig raklång på soffan och lyssnade till P1 och programmet Familjehemligheten. Oj, vilka människoöden det vimlar av! Här en länk till programmet som den här gången handlade om en mamma som aldrig berättat att hon en gång födde ett barn i Spanien; en son som lämnades bort till adoption. 

Och Sigge har varit som galen .., sprungit hysteriskt och bitit sig i pälsen, med panik i blicken! En enda fästing har vi tagit i sommar, nu upptäckte jag två. Måste komma ihåg att inhandla Frontline - fästingmedel -.

Inga kommentarer: