onsdag 26 juni 2024

Kväll i Skåneland ...

Tre timmar drygt tog det att ta sig från Humlebaek till Limhamn. Notera att jag skriver inte seglatsen, för precis så platt som havet är på bilden, var det. 

Vi gick för motor och det går ju det med, men är inte lika vilsamt. Den bullrar rätt friskt. 

I Limhamn är det lätt att få plats, inte en enda gång har vi haft krångel med den biten. 

Intill oss ligger nu en stor norsk segelbåt och i den satt ett äldre par från Trondheim. Förstod jag det rätt, skulle de vara i flera veckor i just Limhamn, eller i alla fall ha båten där. 

Fyra nätter går för oss på 1280,00 kronor och då kan man ju tänka sig .., hur det blir för dem. 

Fortfarande kan jag inte göra tecknen som sitter ihop med siffrorna och det är tämligen irriterande. eller vansinnigt irriterande.

Pv tog tåget hem till Stensjö ikväll, för att i morgonförmiddag visa upp bilen för Hedins Bil, de som vi leasar Kian av. Samma dag jag kom hem från sjukhuset efter hjärtgrejset, repade jag dörren på passagerarsidan, ja, längst ner på dörren, då jag kom för nära en jättesten vid Hemköps parkering. Det ä den skadan som ska uppvisas. Därefter tar han tåget hit igen. Vi fick förfrågan om att vara barnvakt några timmar lördag och söndag, då deras arbetspass överlappar varandra. Det går bra, sa vi.


Det var på gränsen till olidligt hett till havs och vi gjorde så gott vi kunde ..,. dvs, satte upp en badhandduk och fäste med klädnypor och det var ju tur att det inte blåste, för det fungerade bra. 

Nivea Solskyddsfaktor nr 50 användes frekvent och oj, så gott den doftar! Titta, nu lånade jag ett utropstecken från ett annat inlägg.

Inte mycket hände under resans gång. Vi såg silhuetten av malmö mest hela tiden och tänker att nu är det inte långt kvar, men det är det. Nu krånglar bokstaven m, som inte går att få som versal. 

Och nu är det fotboll. Portugal mot Georgien eller tvärtom. Och GEORGIEN gör det första målet ...

Sonen bygger på staketet som blir sååå fint och maja målar.

Inga kommentarer: