fredag 5 juli 2024

Trion i studion ...

Tittade lite förstrött på Nyhetsmorgon i 4:an. 

I studion "Nyhetspanelen" och där satt då bland anant journalisten Niklas Ekdahl. Helt underbar var han då han jämförde Biden med Trump; på ett så fantastiskt sätt! Ska försöka hitta var i programmet det hela utspelade sig. Jo, 58:31 in  i programmet, där börjar det. Hans recension av de båda kombatanterna måste  bli legendarisk. 

Tittar även på Morgonstudion i SVT 1. Upptäcker hur säker Titti Schultz har blivit som vikarie. Å, så roligt för henne!

14 kommentarer:

WalkaboutSweden sa...

Tänkte att jag skulle kolla tv4.play på morgonprogrammet, men man måste skapa ett konto för att kunna titta. Blir så TRÖTT på alla dessa konton som ska skapas ÖVERALLT.
Det är väl åldern kan jag tänka. . .
Titti fick jag syn på i SVT häromdagen, tycker att hon gör det strålande bra. Ser så lugn och avslappnad ut.

❤️

Gunnel sa...

Titti S är en favorit. Aktuell både i radio och teve. Jag brukar ofta följa hennes råd när hon recenserar böcker i "Gokväll."

Elisabet. sa...

Walkaboutsweden: Jag håller med, men förstår också att t.ex tidningar inte kan bjuda på hur mycket som helst, så dåligt som det är med prenumeranter numera. Jag ville läsa om Gunnar Nilsson i Höganäs och tog 1 månads prenumeration för 9:- och avslutar den direkt efteråt, annars glömmer jag det och åker på 199:-.

Elisabet. sa...

Gunnel: Ja, hon är bra. Tittade på något av hennes första jobb hos SVT-nyheter och tänkte, åååå, så kämpigt i början, särskilt som hon är så säker i radio. Nu märktes det så tydlig skillnad. Hurra!

Monet sa...

Hur går det för pv? Ligger han ensam kvar fortfarande i Höganäs? Eller har påbörjat nästa etapp själv?

Monet sa...

Skulle egentligen ha sagt att jag, som så ofta, inte helt delar er uppfattning, nu om Titti S. Hon målar tyvärr sina ögonbryn i så märklig form så att hon ser konstant förbannad ut. Och tittar man på henne i expertrollen i Vem vill bli miljonär så kan hon faktiskt ingenting jämfört med de övriga så hon imponerar inte alls på mig. Men jag är ju en annan generation förstås…

Elisabet. sa...

MOnet: Nej, jag tog buss/tåg/buss tillbaka igår och så seglade vi hem idag. Vilken evinnerlig tur att vi hann hem innan åskovädret kom över Halland!

Elisabet. sa...

Monet igen: Jag har inte sett henne i Vem vill bli miljonär och aldrig ens reflekterat över ögonbrynen. Inte tror jag att det har att göra med vilken generation man är i.

Anonym sa...

Jag bor i en bostadsrättsförening där de ”vanligaste” kanaler visas. Däremot har inte alla kanaler play funktioner. Det funkar perfekt och jag har massor att titta på och sova till
Allt med lösenord är irriterande 😜
Evavandrarrunt på Insta!

Anonym sa...

👍

Anonym sa...

Jag har sedan en kort tid DN+ vilket gör att jag kan läsa massa mer eller mindre udda publikationer från hela Sverige.
Förutom DN även Sydsvenskan som jag alltid läst!
Allt för 150:-
Helt ok tycker jag!
Eva

Elisabet. sa...

Eva vandrar runt: håller med om lösenorden. Jag har glömt bort mitt lösenord till google och kan därmed inte redigera min blogg från mobilen. Det bara strular. Hatar lösenorden. Bättre med ansiktsigenkänning.

Elisabet. sa...

Eva: Ja, det var ett bra pris!

Monet sa...

Jo, jag tror det är en generationsfråga. Titti S är sjuttiotalist, skriver och uttrycker sig så och hennes enda insats som ”expert” i allmänbildningsprogrammet Vem vill bli miljonär är att hon kan kändisar och nutida artister. I övrigt absolut noll! I min ålder har man lite högre förväntningar på journalister och deras kunskapsnivåer och det påverkar såklart min uppfattning om hennes övriga insatser. Detsamma gäller andra sk kändisars insatser i t ex Jeopardy, Muren, På Spåret eller Alla mot alla. Ju mer allmänbildad, desto mer tilltro - så är det för mig.