tisdag 30 december 2008

Tisdagsfönstret ...



... kommer från ellem i Skellefteå och är en repris .,. men är man tävlingsledare blir det minsann inte tid över till att springa och leta fönster .., nej, man får ta sig en titt i arkivet.

Detta med inköpslistorna blev krumelurigt och vid midnatt orkade jag knappt tänka tanken "lista" och det där med tävling .. ja, det var inte så viktigt.

Tyckte jag.

Då läser jag att pensionatsvärden i förstapris skänker en helg på pensionatet i landet Halland och då kommer ju allt i ett annat läge ..,,-)

Ja, ja.

Fortsätt ni att gissa och madamen på Frösön, det gäller alltså att para ihop bild med bloggare, eller tvärtom.

Nu till jobb i sex timmar, sedan ska vinnaren koras.

1 kommentar:

Leina sa...

Ha ha ha ha ha.... Ja du Bettan har man inte jobb så gör man sig..Brukar min farmor säga.... Idag har jag en lite lätt stressig dag... Tänkte handla lite "smått" för imorgon... Det är ju bara vi.. .Ungarna o jag, senare på kvällen bara ungen och jag.... Men sen kom jag på att sonen bokat tvätt tid idag mellan 12.00 och 17.00... Så plötsligt blev det lite stressigt... Men Leina ler fortfarande och rycker lite lätt på axlarna... Ha det så gott... Första priset lockar..... Våldsamt.... Heder åt pv.... Han är en hyvens karl...