torsdag 25 juni 2009

Hemma.

Hotellrummet är stort och rymligt och efter att ha installerat oss så där lagom, tar vi en promenad i samhället.

Vad ska man säga ...?

Att det blir kram på kram på kram på kram och hela tiden en massa värme.

Att vi möter Siv och Tage Lundmark, Lena Lindblom, Carola Westerberg, Roger Johansson, Ture och Margaretha Lindblom (tack för kaffet!) och deras son Simon .., vi möter Klara Öberg (tack för vattnet!) och när vi har parkerat och är på väg till Solviksbadet, stannar en bil till och jag ropar "men åååå, Greger Lycksell!!" och ut hoppar Greger som nästan bodde hemma hos oss när Anders var liten och det blir mera kramar .., och vi möter Maggan Wikström .., och Maria Johansson och kunder i affären där jag arbetar .,. och på väg till hotellet får pv tvärstanna bilen .., för då upptäcker jag Anders totalt UNDERBARA dagmamma Vega Hultdin som hoppar av cykeln och det blir en stooor och varm kram där också.

Nu är jag totalt slut på mentalt nästan .., så överfylld av all igenkänningsglädje!

Och Vega som berättar att hon har följt med i vad som hänt genom åren, ja, via bloggen - men aldrig vågat kommentera - åååå, du vågar och du är sååå välkommen!

Nu ligger pv på sängen och tittar på tv .., vi har Tjamstanberget utanför fönstret och jag undrar när jag senast var så lycklig!

4 kommentarer:

AnnaPanna sa...

Åååå!!
Och jag tänker att Lena Lindblom stavar sitt Lena med två e = Leena :) Den bästa och snyggaste läraren jag haft, även om jag bara haft henne som vikarie (gick ju inte att ha henne som lärare då man hade hennes dotter i klassen). Margaretha och Ture - Daniels föräldrar, blir genast 12 år och är i kyrkan. Vega - fotbollsmamman nummer ett då alla hennes barn spelade fotboll. Klara, som var favoläraren bland alla som hade henne och hade Malås mest centrala hus och Greger - då börjar man ju nästan lipa. Den glada, snäll och alltid omtänksamma som precis som du sa liksom var en del av interiören hemma. Lyllo dig som varit hemma! Jag vill också!

Elisabet. sa...

Anna: ja och så glömde jag att vi mötte Helene och Sandra Lindahl på Ica och H var sig sååå lik och snygg och Sandra hade jag ju aldrig känt igen .,. hon var vuxen nu!
Och Jonny, förstås .., stod i charken .., och Gunnel Sandström .., evigt sig lik .-)

I morgon blir det Burwalls.
Bland annat .-)

UllaMona sa...

Sååå roligt för Dig att vara hemma i Malå, följer din semesterresa här på bloggen. Synd att jag befann mig på annan ort när ni var här i Östersund...

Alexandra sa...

Välkommen hem!!!! Har varit i Malå en helvecka och jag känner likadant.. Fast Klara hade jag gärna träffat. Hon var MIN favvo!!!!