tisdag 5 mars 2019

 Ni vet .....


... det där förfärliga ögonblicket när man - nyss uppstigen - slår igång sin mobil på morgonen och det första man ser är sig själv och man ryggar tillbaka och drabbas av nånting som liknar panik - är eländet verkligen så förfärligt -!

Så var det i morse när jag upptäckte bilden där jag håller en skylt på jobbet.
Inte nog med att jag hade dragit anoraken över huvudet utan att titta på resultatet, jag brydde mig inte ens om att kolla på kameradisplayen, jag kände mig så nöjd och glad.

Tills då i morse.

Sen tänkte jag att det var väl sjuttsiken om det inte skulle gå att få till nåt bättre, men hur jag än - själv - försökte med kameran, så blev det nästan lika hemskt. Ulrika, hon kan konsten att smajla rakt in i bilden, men se, det kan inte jag .
Har man sen en halsduk virad om halsen, försvunner ju lite hull, ja, det men det är ju trots allt lite smart. Man kan även stötta med händerna mot kinderna - det blir som en ansiktslyftning - men det är ju hopplöst när man med ena handen ska ta bilden.

I min digitala papperskorg finns nu säkert tio bilder långt värre än denna, men det var trots allt det bästa jag kunde åstadkomma för dagen.

Ajöken, sa fröken.


8 kommentarer:

Babsan sa...

Såååå fin🥰

Benved sa...

Haha ja livet har sina plågor! 😜

Evas blogg sa...

Du är så fin!

Elisabet. sa...

Babsan, Evas blogg: tack! Det värmer.

Benved: och ändå är det bagateller.

Bert Bodin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Bert Bodin sa...

Det som många självisfotografer missar, är att med blicken leta rätt på kameraobjektivet. Det sitter INTE mitt i bilden på skärmen. 🤔😉

Eva i Tyresö sa...

Jättefin! Vilka rara ögon!

Elisabet. sa...

Eva i Tyresö: :)