tisdag 7 april 2020

Kväller ....


Vilken underbar dag!
Solsken, solsken, solsken!
Återvinningen i Falkenberg (vilken fröjd att rensa ut .., kallvindan - en av tre - är nu i det närmaste tömd) och därefter en timme i hamnen i Haverdal och två dopp i havet!
Harry som lullar på och håller koll.
Kaffe och macka.


I slutet av den här månaden är det sjösättning av båtarna i hamnen, men sen finns det några som fixar den saken på egen hand. Så var det med P:s båt, av modellen Arcona 370. Den har förvarats inomhus i Halmstad i vinter och nu seglat till hemmahamnen i Skallkroken.
Hela tiden medan vi var där, pysslade P med allehanda attiraljer på båten.
Pv avstod bad, jag tog två dopp och i det sista simmade jag kanske tio simtag.


Sist av allt körde vi in till stan där vi överlämnade delar av det som tömts från vinden; mest barnböcker och Hildas kläder från trettio år tillbaka. En stunds småprat blev det. Jag erbjöd mig att diska och det kändes bra, att kunna hjälpa till med nånting.Och så fint dom får det i huset! Alla tre sovrummen på övervåningen är nu målade och klara; återstår bara några kontakter som ska fixas. Nya vita dörrar hade också kommit på plats.

Så hemåt igen.

Passerade Blombergsvägen i Steninge och upptäckte att Ann-Marie kommit från Ställdalen och nu ska hon bo hos friherrinnan i minst en veckas tid. Å, så roligt för dem båda! Dom båda damerna har känt varandra hur länge som helst och under åren i Luxemburg, fick A-M besök av friherrinnan och chefens mamma Anna-Lisa - dom hade kört bil ner - om jag fattat det hela rätt!

Nu mot sängen!
Jysses, så trött jag är.

Inga kommentarer: