söndag 5 juli 2020

Eftermiddag ...

Helt omöjligt att lägga in en bild är det, men det överlever man kanske. Nåja. Lämnade in min dator på Elgiganten och en sååå vänlig ung kvinna tog sig an den, som vore vi på akuten. Det visade sig att datorn helt sonika var stendöd och inte tog emot ström, så nu är den skickad vidare. Förhoppningsvis löser det sig. 

Pv var bombsäker på att jag köpte datorn i slutet av juli förra året, men när jag kollade mitt konto, ja, då var den betald i oktober. Expediten letade och letade i sin dator .., sa ”nu har jag nog hittat den!”

Så var det. Den var inhandlad i oktober! Hon kunde se inköpsdatum, summan som stämde med min, numret på baksidan datorn stämde precis och således har jag ju kvar tre ytterligare månader av garantin! 

Efteråt handlade vi på Ica Supermarket där  jag arbetade under fyra år. Jag gjorde kassascheman, beställde hem växel, bokförde kassorna och hade hand om frimärkena. Jätteroligt var det!

Och nu? Vi har tvättid i servicehuset ..  jag har bjudit på kaffe och pv fick en prinsessbakelse .., nu jobbar han med skyddsnätet vid relingen och plötsligt strålar solen! Det blåser nåt hemskt ..,sliter och rister i båten och diverse linor!

Over and out!


Inga kommentarer: