onsdag 24 mars 2021

Mejl från Australien ....

Fint väder även här 25C och soligt, men nu börjar det nog sjunga på sista versen. Stora delar av Australien - främst Queensland och New South Wales - ligger under vatten efter enorma regnväder med stora översvämningar som följd och massor med människor har fått evakueras.  Stackars människor - det var samma områden som förra året stod i brand.

I morse åkte jag till Seaford Heights för att betala den sista räkningen i samband med ögonoperationen - den här gången gällde det ögondroppar. Jag köpte ett par läsglasögon, såna där som är mest förstoringsglas, för nu behöver jag inget annat. På hemvägen stannade jag till vid Delin i Christies och köpte en sillburk och ett paket hårt bröd, som Inga ville att jag skall ta med mig till deras lantställe i påsk.

När jag kom hem krattade jag upp litet löv och fyllde på vatten i fågelbadet innan jag ringde gräsklipparen Rob och bad honom komma hit "före CHRISTMAS" !!! 
Naturligtvis pratade jag med hans telefonsvarare och så fort jag sa "före Christmas" så hörde jag ju hur fel det var, men då var min tid ute. Hoppas Rob fattade att jag menade före Easter!    


Och ännu ett mejl. 

Det är väl bra att energin räcker så länge som till klockan ett. Det är ganska dåligt med
min och jag har börjat skjuta upp till morgondagen det jag kunnat göra i dag, något jag aldrig gjort tidigare.  

När jag hade packat undan allt kom Rob, så det blev ändå före JUL - haha - och han håller nu på och snyggar till utomhus. Jag är så glad att jag har honom även om han börjar bli lite dyr,  men han skall ju leva han också,.

Det fina vädret har försvunnit och nu här det helmulet, ganska svalt 20C och det har duggat litet. 

Inga kommentarer: