fredag 11 februari 2022

Fredagkväll ...


Återanvändning av gammal bild, men tulpanen är ju fin. 
Och Harry. 

Pv är lycklig över att nu ha fem lediga dagar framför sig .., i morgon blir det hjälpa-till-med-kristallkronor-och spegel-uppsättning hos friherrinnan och hennes väninna och därefter bjuds vi på middag, som tack för hjälpen. Såväl Harry som jag själv är bjudna, icke allenast han som ska bistå damerna i nöd. 

Nu är det snart På Spåret och Ingvar Oldsberg är inte längre i livet, 
Den mannen och Björn Hellberg kommer jag för alltid att förknippa med just "På Spåret". 
Vilket radarpar dom var! 

En trevlig fredagkväll till den som tittar in här och spankulerar mellan mängder med bokstäver. (Men nu höll jag mig ju rätt kort).

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Ja Oldsberg och Hellberg -vilket radarpar. Det känns inte alls länge sedan.
Här har i kväll både setts På spåret och Carina Bergfeldt och nu ska jag krypa ner bredvid sovande sjuåring ❤️


Elisabet. sa...

mossfolk: när vi bodde i Malå anordnades varje sommar nånting som gick under begreppet "Musik vid Malån". Mina barns pappa var engagerad (om det var Lions eller fotbollen vet jag inte) och Ingvar Oldsberg var ditbjuden och skulle vara .., konferencier eller prisutdelare, mest troligt det förstnämnda. Efteråt berättade T att han hade givit Oldsberg ett papper med fakta på - det handlade väl om det han skulle prata om - och denne Oldsberg bara slängde ett öga på allt som stod där och lade sedan ifrån sig papperet. Han kunde ALLT utantill och T var så fascinerad över hans minne! Ikväll läste jag att Björn Hellberg skrivit att Ingvar O. hade fotografiskt minne. Jo, det kan jag tänka mig!
Jag har missat många Carina Bergfeldt-shower, men den ikväll såg vi. Tyckte mycket om hiphopkillen och det han berättade.