fredag 23 februari 2024

Förmodligen snart avliden ...

Igår fick min mobil absolut spader. Skriver jag en bokstav, blir det en hel radda och det är nästan hopplöst att radera dem. Får väl höra med någon mer kunnig människa än jag själv, när vi kommer hem. Jag har INTE lust att lägga en hel drös pengar på ny Iphone, även om jag skulle vilja ha en bättre kamera. 

Vi får väl se. 

Ganska soligt och fint här i Skåne nu på morgonen. Pigga småttingar. Nybryggt kaffe. God ost från Lidl, någon slags Hawarti. En trött hund. Skator som letar kvistar och pinnar till renoveringen av boet. En pappa som sover efter kvälls/nattpasset. Och snart är fågelholken, den som 4-åringen och pv byggt, färdig att sätta upp i något träd. 

12 kommentarer:

Babsan sa...

Trist med telefonen…men pröva med stänga av den.Det funkade på min.Trevlig helg🤗

Anonym sa...

Svårt när inte mobilen fungerar el försvunnit... Tänk så beroende vi blivit på bara några år 😟
Alla nya funktioner som införs på nyare modeller gör bara beroendet större! Mobilist är jag också och vill ha en bättre kamera på nästa. Blir så avundsjuk på Berts fantastiska foton 😯
/ Carin

Elisabet. sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Elisabet. sa...

Carin: Samma sak här. Man har ju nästan kontoret i mobilen!

Elisabet. sa...

Babsan: Ja, jag har stängt av den ett otal gånger, plus tagit ut och satt in sim-kortet. Kanske har 4-åringens pillande på mobilen råkat komma åt någon underlig funktion ...?

Anonym sa...

Har du prövat att via annan enhet gå in på Apple support? Eller bara googla på beskrivning av felet? Massor med felsökningsinformation där. Det har hjälpt mig ett antal gånger men är ju en prövning! Annars är omstart det enda alternativet men du förlorar ju mängder med information då. De flesta leveratörer erbjuder ju abonnemang på två år med nya mobiler på avbetalning så det brhöver inte bli så dyrt heller. Har nyss bytt till Iphone 13 (för kamerans skull mest) och är helt fascinerad över skillnaden i bildkvalitet! Monet

Babsan sa...

Har nu en Iphone 13 bytt upp mig vartefter.Men Samsung har mycket bättre kamera,tyvärr.Tror Bert har Samsung.Men vill inte krångla då jag har min Ipad som jag använderbenormt mycket

Bert Bodin sa...

@Babsan.

Klart att man har Samsung! Man är ju vuxen. 😇

Monica sa...

Samsung är suverän och i egen klass gällande kameror. Finns olika bra modeller med mycket bra betyg och senaste får toppresultat av alla fotografer. Finns ingen mer med så många modeller som Samsung. Och bra!

Elisabet. sa...

Monet: Steg 1 är att i morgon (ja, jag kollat olika supportsidor på nätet) ta mig till en reparatör inne i Halmstad. Går det inte att fixa, så får jag ta det då. Samsung köper jag inte, även om jag gärna skulle vilja ha en dylik, just tack vare kameran.

Elisabet. sa...

Babsan: precis så känner jag det! (Även om jag inte har en Ipad).

Elisabet. sa...

Monica och Bert Bodin: "Väles er", som man säger hemma.