söndag 18 september 2011



Några timmar efter att pElle hade kastrerats och vi hade återvänt till min lilla 1:a i Ystad, då låg han så här i sin korg.

Totalt utslagen!

Det är väl ungefär så jag känner mig just nu.

Slut på.

Och i morgon stundar låååång dag i kassan - från att vi öppnar, tills vi stänger -.

Nåväl, två arbetsdagar återstår - måndag och onsdag -, dagen därpå blir det lillsemester, ty då åker vi norröver och ska hälsa på dr Böhlander med familj i Väsby, samt AP, Micke, Nelly och Taurus på Ekerö .., och så blir det Lidingölopp (inte för mig, om nu någon inbillade sig det, jaså, det gjorde ni inte ,,,? ) och barnbarnsmassage och lite annat.

Om jag längtar?

Oh, yes!

7 kommentarer:

Christina sa...

Lille Pelle....men Elisabet - har ni gått och skaffat hund? Harry????
Så himla fin han ser ut, blandis?

Fourmum sa...

Det låter ju trevligt, resan till mina trakter menar jag, inte de långa jobbdagarna.Äldsta dottern ska också springa Lidingöloppet, men är lite osäker på om hon ska springa hela, hon sprang halvmaran igår. Skulle du få någon tid över så skulle det vara jättetrevligt att träffas :) AP har mitt mobilnummer, eller vet iallafall vart hon kan hitta det ;) ha det så bra!

Elisabet. sa...

Christina: ja, han kom över oss som en virvelvind ,-) Pappan labrador (enligt utsago från uppfödaren), mamman liknade en vallhund, men hade stövare sig och det är väl det han mest liknar, en smålandsstövare med lite vågig labbepäls ,-)
U N D E R B A R.

Fourmum: tack snälla! Jag vet inte hur mycket eller lite tid det blir över, möjligen söndag då pv springer? Vi kommer upp torsdagkväll. Hem söndagmorgon ,-)

Anonym sa...

Ja nu tänkte jag faktiskt springa redan på lördagen.
Eller gå och springa, vilket det nog blir.
PV

BSK -F97 sa...

Emma sa igår kväll : Åh, på torsdag kommer mormor, då får man MASSAGE!!

Christina sa...

Det låter som en himla trevlig blandning och han verkar väldigt duktig, håller sig till er..nu har jag kikat på några roliga videosnuttar, bl a en där en pjoskismatte står och ojar sig på en båtbrygga, orolig att vovven ska drutta i ;-)
Jag tillhör också skaran pjoskismattar ;-)

Fourmum sa...

PV: Jag läste faktiskt lördag, ser nu att det stod söndag ;)