tisdag 6 januari 2015

Vissa kvällar .... 

Såååå bra var den här kvällen, ungefär som blommande hägg.

... är bättre än andra.

Tänk, att komma hem från helgjobbet och veta att nu stundar tre lediga dagar på raken .., och så bjuds man på perfekt stekta lammkotletter (lammen har gått ute från vår till höst inte långt härifrån), en rotfruktsgratäng (potatis, palsternacka, morötter .., grädde, riven ost och kryddor) och så ett ljuvligt gott vin till detta .., och så - efter maten - Lars Lerinprogrammet (denne härlige man som nog bidrar till att befria många människor) och därefter Året med kungafamiljen.

Det kan nästan inte bli bättre.

I morgon skulle pv ha börjat arbeta igen efter jullovet, men han är sjukskriven till den 15:e den här månaden och åker i morgon till Varberg till en specialist på det här med heshet och annat.

Själv ska jag prata med kirurgen som opererade mig i Hässleholm, herr ortopedmannen som pratar danska. Han ska ringa upp någon gång på förmiddagen,.

"Någon gång".

Det är inte många yrkesgrupper som kan svänga sig med såna tider.
Någon-gång-tiden.

Det innebär att jag måste hålla mig hemmavid och bara vänta och vänta.

3 kommentarer:

Turtlan sa...

Ortopeden är ortopeden... De tycks ha sina egna sätt. Vi anger / bokar att doktorn ringer texmellan kl 13-14. Dvs en timme så folk vet. Det funkar bra!

En mitt i natten rad från mig som absolut inte kan sova. Suck...

Dinah sa...

Du vet i alla fall att det är förmiddag.
Hantverkarna säger ju att de kommer mellan 08 och 17 och det tycker jag är ett vääääääääldigt långt spann när man måste hålla sig inne och vänta.
(Särskilt om man skulle ha oturen att de kommer kvar i fem.)

Elisabet. sa...

Turtlan: låter vettigt!!

Dinah: jag kanske hörde fel, det kanske var någon gång under dagen.
Nu är klockan fem över tolv, ännu har ingen ringt.