onsdag 25 februari 2015

Dagens fönster ...


Nej, något besök på ortopeden i Hässleholm blev det inte.
I stället en totalt sömnlös natt och sprängande värk i högerbenet .., några sena besök ner till köket .., Alvedon och Ipren och en kaviarmacka.
Strax innan fem kom sömnen.

Vid åttatiden tog en vänlig syster Lisbet tog emot återbuds-samtalet, sen har det bara varit lugn och ro.

Jag eldar i pannan .., dricker varm choklad ...., och nu väntar VM, 15 km herrar och jag håller tummarna för "di svenske". Tanken var att jag skulle sitta i min rödvitrandiga systers härliga soffa i Skåne och titta på detta tillsammans med henne, men så blev det inte.

I stället har jag nelly och harry som sällskap.

Och solen, som nu tittar fram!
(Och i och med att lågtrycket givit sig av, försvinner också värken. Så där tjopp, bara. Som ett trollslag! Det lustiga är att min syster i Australien har samma bekymmer .., och man tycker ju att hon, som lever i sån värme, borde klara sig. Nej, hon får åka ännu längre söderut .., dååååå släpper hennes värk! Otroligt. )

Sa jag att idag vet jag med bestämdhet att det var lärkan som drillade, så där lite försiktigt. 




2 kommentarer:

Ulrika sa...

Hade liknande dag igår. Ibland går det bara inte.

Jag hoppas det är nog med lågtryck snart.

Kram!

Elisabet. sa...

Ulrika: jag ska prata med ortopedläkaren .,. på den enkät som man får fylla i - alla som är med i forskningen när man fått ny knäled - borde där finns en punkt som handlar om hur man eventuellt påverkas av låg, - resp. högtryck efter att man fått protes. Det är inte klokt vilken skillnad det är!