onsdag 23 januari 2019

Vid bordet ....


Onsdagmorgon.
Kyligt ute, men fint.
Reprislyssnar till Nordegren & Epstein (från i måndags) och med Louise som programledare och Thomas som bisittare. De dagar det är just så här (dom turas ju om att hålla i programmet) är Thomas helt annorlunda, ja, han låter rätt döless och har inte alls samma energi. Just nu avhandlas människors sexliv; det lär vara så att det var häftigare förr i världen. Numera ligger kanske ungdomar i sängen och ägnar sig mest åt att surfa på sin mobil, ja, det ska bli intressant att höra vad som kommer fram i programmet.

Tidigt i morse när jag låg vaken, lyssnade jag till Europapodden. 
Och idag är det USA-podden, avsnitt 172 och jag tror att jag har lyssnat på dem alla, nej, inte rimstugan, den skippade jag.


Till höger om datorskärmen står den lilla asken som mobilen en gång kom i.
På kortsidan syns en adress; det var Gunillas (Gunilla på jobbet, hon som inte längre är i livet) och även om jag skickade postens vykort en gång per vecka till Gunilla - i minst ett års tid - så var det som förgjort att komma ihåg hela adressen!

Det är ju obegripligt .., man kommer ihåg adresser eller telefonnummer som är totalt oväsentliga; jag kommer ihåg bankkontonummer från evigheter sedan ..., kan vissa kunders personnummer, men just Gunillas adress, den ville inte fastna!

Och nej, jag köper inte vatten på flaska, om det inte är i rent nödfall.
Den här flaskan återanvänds .., då vi har så gott kranvatten här i Halland.


Inga kommentarer: