torsdag 5 december 2019

Och Sven har namnsdag ....


Det är lustigt, jag börjar alltid att frysa vid tvåtiden på dagarna.
Inomhus, alltså. Nu har jag fått fyr i kaminen och hoppas att veden räcker i ett par timmar, så ska det nog kännas annorlunda.
Detta ständiga eldande.


Går på promenad med harry och förundras över hur grön och frodig murgrönan är, ja, vi har ju ändå haft flera nätter med minusgrader.


På andra sidan kustvägen, nedanför cykelbanan, växer små gröna blad (nån slags nate kanske) i själva fåran. Så fint blir det!


Under en lång period har här endast varit en ekorre på besök.
Ja, det kan ha varit fyra också, jag vet ju inte om det är samma som kommer hela tiden, men idag var det i alla fall två som uppenbarade sig samtidigt. Kul!
Den här krabaten var tämligen orädd och satt lugnt kvar och skalade solrosfrön, medan jag stod två meter bort med Harry i koppel
Åååå, så fina dom är!


Och halvvägs till polska ambassaden blir det lite småsurr med den här hästen. 
Hen ser allt lite deppig ut, tycker jag. 
Less. 


Så värst mycket vatten att dricka är det inte heller. 
Nu ska jag ta skurhinken, fylla den med vatten och göra en insats. 
Så hemskt att kanske vara törstig och så kanske det tagit slut .., det man längtar efter?


Tidigare idag.
I morse.
Nybryggt kaffe .., en macka med Svennes kaviar och lugn och ro.
Nästan så att jag glömde eländet med bilen.
(Kanske skrev jag bara på instagram ...., bilden var iaf stendöd när jag skulle hem från affären .., så kom friherrinnan till undsättning med startkablar, men då blev det rena fyrverkeriet och pv kom lite senare, då fick vi låna f:s bil och körde till Biltema och skaffade nytt batteri. Jaha. Då passade inte batteriet riktigt - trots att det noga kollats upp vilken sort det skulle vara - och nu igår bilen bara i 20 km/h. Förmodligen bärgning till Toyota ikväll. Man kan ha roligare med pengarna. )

Inga kommentarer: