onsdag 8 juni 2022

        En bra dag ....


Inte särskilt fint väder, men bra ändå .
Pv kom hem och gav sig ut på den kortaste löptur jag någonsin hört honom ta sig an, men det är en början och vettigt att inte ge sig iväg på milen och därefter få problem med hälsenan eller nånting annat. Nu känns han sååå mycket lugnare. 
Inte samma stress. 

Snabbt besök hos Eva och den halvlånge ikväll. 
Vi sitter ute på deras altan .., Eva pratar länge i telefon med sin systerson för vilken Eva nog blev som en extramamma, då, när hans egen mor gick bort. Jag tänker att hon är så otroligt omtänksam. 


Därefter en sväng till Skallkroken där pv oljar in det allra sista av däcket på båten. En landgång har han gjort för att förenkla min och Harrys ombordstigning. Det blir nog bra, när vi väl vant oss. Sen hemåt. Vattnar i växthuset .,. tar död på två sniglar vilka hittat salladsbladen .., konstaterar att potatisen i stora, svarta hinkar växer bra och sen går den expanderbara vattenslangen sönder och då vill man ju gråta, men gör det inte. 

Nu ett häftigt program på kanal 8 .., om en husbåt som ska ta sig ut på ett äventyr som heter duga. Inget för nervsvaga. Inget för mig.

Ska strax skriva till min syster i Australien som har klättrat upp en trappstege och tagit ner två pokaler som hon putsat. Jo, jo. Nu ska hon väl drutta ner därifrån. Efter brevskrivandet blir det till fortsätta läsandet av Ulf Lundells dagboksanteckningar. Läser på mobilen. Det går det med.

Inga kommentarer: