onsdag 24 juli 2024

Dagens fönster ...


Det märks verkligen när det det är sommar, då ökar inflödet av fönster från rara bloggvänner! Här var det flera på raken och så här skriver avsändaren, som är ellem i Skellefteå: 

"Jag tror du fått de här fönstren förr, vintertid. Det är här vid Skellefteälven vi brukar vakbada. Idag blev det inget dopp, bara en räkmacka som är deras kännemärke. Man sitter på ett trädäck vid älvskanten med fin utsikt. Du känner säkert igen dig!"

// Tack ellem! säger jag, som enbart känner igen bilden, men jag har inte varit där själv. Men vänta, nästa gång vi åker upp .., dåå! 


4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, där har jag varit många gånger och ätit av deras gigantiska räkmackor, när jag varit "hemma" i Ursviken och hälsat på Hälsn. Lena från Gävle

Elisabet. sa...

Lena i Gävle: Dom där räkmackorna vore nog nånting för pv att testa, det hör jag ju. Själv är jag så där måttligt förtjust i räkmackor ,-).

Anonym sa...

De har mycket annat gott att erbjuda också. Dina vänner från Norran Inger och Olle, bor ett stenkast därifrån. Hoppas vi kan ses nästa gång ni kommer uppåt! ellem

Anonym sa...

Ellem: Å, då förstår jag precis var det är!! Ja, jätteroligt att få ta ett dopp med dig! ❤️