torsdag 3 september 2009

Pelle på kusinträff ...?


Och Gunvor berättar att det enda hon inte tycker om, det är när Pelle river henne på foten. Jo, så gör han när maten inte passar honom. Ers Höghet Pelle vill ju helst ha torsk.

Till en början är det ju tänkt att Pelle ska åka med mig hem till Ystad, ja, pv har skojat och sagt att "du förstår mojan, han ska på kusinträff ...".

Så blir det nu inte.

Pelle är kvar i landet Halland.

Han är hos Gunvor och blir där nästan hela september ut.

Men det vet vi inte när den här lilla pjuttfilmen spelas in.

Vi sitter på inglasade altanen.

Pelle ligger under bordet .., Gunvor sitter mitt emot mig.

5 kommentarer:

S o F sa...

Vet precis vad du menar Elisabet när du pratar om de där stora oinplastade gräsrullarna (i din kommentar hos mig) nere på Skånes åkrar.

När vi var nere på snabbvisit i Skåne för två-tre veckor sedan så såg jag just en sådan åker FULL med sådana (oinplastade) - och det var verkligen hur vackert som helst.

Finns det nåt som inte är vackert i Skåne? ;)

Ha det gott!

Elisabet. sa...

S o F: ja, visst är dom vackra! Och Skåne är underbart. När jag för någon timme sedan kom till Ystad och cyklade hem till mig .., kände jag doften av havet och kanske av färjeavgaser också .. men det gjorde liksom inget .., och luften är comfortmjuk nu på hösten!

Anitha sa...

Kommer nog att sluta så här....
http://blogg.anithar.se/?p=320

Kerstin sa...

Oj, vilken underbar trasmatta. Fråga den somgjort den om det är pv´s mamma eller annan släkting om det är fritt fram att kopiera.

Elisabet. sa...

Kerstin: men jag undrar om det inte är en plastmatta ...? Så det är nog fritt fram ..-)