onsdag 24 augusti 2011

På morgonen ...


Ja, visst hade jag kunnat redigera bilden innan den togs.
Tagit bort tång och annat .., lagt tillrätta.
Men nu gjorde jag inte det.
Tillvaron behöver ju inte alltid vara stajlad likt en lägenhetsannons i DN.



Ja, i nästan en timmes tid, (från sex till sju) blir det promenad för harry och hans matte, som är jag.

Vi går mellan åkrarna ., svänger vänster in på grusvägen .., sen rakt ner mot havet .., över stegen som ser ut som ett A och där harry nu glatt springer iväg före och klättrar upp och ner hur enkelt som helst och han vet precis vart vi ska!

Och så vidare ..., över ljunghedarna och havet på höger sida och hästarna långt uppe på åsen .., vi ser dom och dom ser oss, men mer än så blir det inte.

Nästan nere vid lilla båthamnen springer en kanin iväg.

Det är närapå hundrameterstempo, så där som Usain Bolt ..., och jag är evigt tacksam att inte harry hinner se vad som händer, men han k ä n n e r doften och går med noooooosen i backen och sniffar och viftar på svansen .., åååå, detta är stövartag så det bara dånar om det!

Han är så glad och tycks så förnöjsam harry!

Skuttar hit och dit och kommer när jag ropar och sitter fint vid sidan (då får han godis, "såååja, nu var du duktig!") och mot slutet är jag tämligen trött i benen, men då är vi ju närapå hemma.

Som ett nytt liv är det.





2 kommentarer:

Siv sa...

Låter som en helt underbar morronpromenad!
Trevlig blogg du har! Följer den sen ett tag tillbaka. Kommer inte ihåg hur jag hittade hit..... men troligtvis via någon annans blogglista! Ja, du vet, man bara klickar sig vidare!
Ha' de' gott!

Elisabet. sa...

Siv: ja, men är det inte så det är? Jag kan nog inte säga hur jag har hittat en enda bloggare ..., det är oftast slumpen bara och så blir man kvar ,-)
Tack för rara ord!