onsdag 2 november 2011

Här och nu .... igen.


Ledig förmiddag och jag går ut på gården i bara nattlinnet (läs: lycka!) och medan harry lullar omkring och noooosar och inspekterar (småfåglar, kråkor, kajor och skator tjattrar som vore det vår!) närområdet, så låter jag lillkameran träda i tjänst.

En enda blommande ros finns nu kvar, men betänk .., att det idag är den 2:a november!


Andra har tackat för sig, men är vackra ändå.


Jo, jag tycker verkligen om träd av alla de slag, men eklöv .., är sannerligen ingen höjdare att ta hand om och räfsandet brukar jag stå för.


Klematisen, den vid stuprännan mot östersidan, blommar ännu!
Massor med blommor!!


Häromkvällen ringde en man från DN:s annonsavdelning och frågade hur vi trivdes med tidningen och så var det lite annat döprat .., ja, jag förstår ju att det ingår i ämnet säljteknik, så jag sa att han behövde inte anstränga sig mera ., jag vill mer än gärna fortsätta att prenumerera på den här ljuvliga tidningen.

Det är i och för sig intressant och säkerligen lärorikt att ta del av alla artiklar om vad som händer runt om i världen, men för mig .., är en sån här liten historia - signerad Åke Ekdahl - värd nästan hela prenumerationskostnaden!


Och ner mot vägen till, ser det ut så här just idag.

Grannarna Gun och Göran är på besök i sommarhuset ..., nere hos Ecke är det tyst och tomt .., från grammofonen (inte cd-spelaren) hörs Cyndee Peters sjunga tillsammans med Eddie Oliva och det är smörigt så hälften hade väl räckt, men å, den musiken gör mig ändå så lycklig, ja, när jag skriver dom här raderna sitter jag här och smajlar.

Och i morgon får pv höstlov.
Det behövs.
Han tycks sliten och pratar om stress med elevomdömen och samtal med föräldrar och annat.

Just så.

2 kommentarer:

Bloggblad sa...

Och jag är lika lycklig - eller dubbelt? - som har hela dagen ledig. Körövningen i kväll räknar jag till självvalda nöjen...

Så lång förmiddagen blir när jag kom upp så tidigt som strax före 7! Kanske vore nåt att börja med... annars får jag inget gjort före 12 när jag är ledig.

Ska dock inte fastna i bloggläsning!

Anonym sa...

Mer än väl förstår jag att PV är trött. Oj så trött jag var när jag jobbade och just i nov. Det gällde att inte trötta ut sig på de där studiedagarna. vi brukade åka till mässan en dag och det tog bara en halv. Hurra.
Att sitta och utvärdera timme ut och timme in...hua.
Men nu är jag pensionär och har gott om tid till njutningar.
Kram från eva spec. lär.Tyresö