
Arbetar man i en livsmedelsaffär - och har man gjort det i hela sitt vuxna liv - då vet man verkligen hur allting har förändrats.
Numera ska precis allting dokumenteras!
Temperaturer i alla kyl,- och frysdiskar ska noteras punktligt med jämna mellanrum.
Temperatur ska kollas när varor tas emot .., man ska registrera hur många kycklingar som grillas och ja, det tar a l d r i g slut!
Massor med tid går åt till rent pappersarbete!
Idag när jag kom till affären, snippade jag förbi i charken där den alltid så underbart rara Anne-Marie stod och fyllde ännu en hög med papper.
S o m hon suckade!
Och nu återstår bara i morgon för mig, sen är det ledig helg, ja, måndag också.
Men sen .., tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag på raken.
Jo, men det ska nog gå bra.
3 kommentarer:
I know the feeling.
Herregud vad vi jobbar med egenkontrollen hela tiden, verkligen ALLT ska dokumenteras! :)
Jessica: ja, den som inte arbetar med livsmedel kan nog aldrig förstå hur mycket jobb det är med kontroller!!
Elisabet; Sådär säger mina äldre kollegor. Förr handlade det bara om att ta hand om barnen. Idag är det hur mycket papper, dokumentation och möten som helst...
Skicka en kommentar