söndag 1 april 2012

Det bästa som hände mig i veckan ....

En annan gång när hon låg på sängen.
Fast då var det i Ystad.




Ååå, det har varit många små guldstjärnestunder den här veckan!

Jag lever ännu på glädjen från förra söndagen då AP (mellanbarn och Oxe) var på besök för att titta på häst och hon bara liksom flöt in i alltsammans .., låg på soffan med harry i knäet .., eller i gästrummet på sängen och allt kändes bra och det var roligt att få äta frukost med åtminstone ett av barnen.
Det var mammaglädje rakt av!

Och telefonsamtalsglädje var det också .., prat med Kerstin i Skåne, lååångsamtal med Monica i Frankrike och vardagssurr med min storasyster i Skåne.

Och igår på jobbet, när jag frågade arbetskamraterna vad som hade varit bäst under veckan och plötsligt kom den där rare mannen i 80-årsåldern och stod där vid kassan och jag lade handen på hans axel och frågade vad som hade varit bäst i hans vecka och då vänder han sig om ger mig den varmaste kram jag fått på länge och så säger han:"vet du, det bästa i veckan, det var det här .., att få ge dig en kram!"

Ett stort glädjeämne var också att jag hittade bokningsbekräftelsen till hotellet i London i september.

Och den där förståndshandikappade unge mannen som absolut ville kramas när han stod med sin pappa i kassakön och det visade sig att sonen hette Gustaf och pratade flytande franska och pappan försökte avstyra det hela, men en kram blev det och hjärtat blev glatt!

"Hur han kan vara så duktig på franska ..:? Jo, vi bor utanför Paris", förklarade pappan leende.

Och stor glädje blev det också över den där soliga dagen då jag satt ute i timmar och harry låg vid min sida nästan hela tiden.

Och nu blir det jätteglädje, ty pv steker plattfisk till middag!

4 kommentarer:

Eva i Tyresö sa...

DU FÅR ALLA ATT INSE ATT DET HAR FUNNITS MÅNGA GLÄDJEÄMNEN I VECKAN
------fantastiskt.
En riktigt lyckad vecka mitt i verkligheten.
Bravo Elisabet!

Bloggblad sa...

Nu har jag scrollat och läst om alla härliga människors olika liv och glädjeämnen. Du är ju makalös på att plocka fram guldkorn ur vardagen!

cruella sa...

Trevligast i veckan... Ja, jag fick rå om en av mina gammelbästisar i två dagar när hon stannade till på genomresa. Allvarligt prat, många skratt, härlig tapasmiddag med vin, en riktigt hjärtevärmande film (Snön på Kilimanjaro)... Och så lyckades jag masa mig till frissan!

Evas blogg sa...

Härligt med alla små glädjeämnen!