lördag 28 december 2013

En dag kvar ...


... av julens fem dagar långa ledighet, alltså.
Så helt ljuvligt har det varit. 

Och när vi väl är hemma ägnar vi fredagkvällen åt att titta på tre avsnitt av dansk/svenska kriminalserien Bron och det är ju liksom som att titta baklänges (eftersom vi redan sett säsong 2), men ändå lika bra, ja,  faktiskt  m i n s t   lika bra!

Det här var min julklapp till pv och tänk, att jag hade lyckats med rimmet så till den milda grad att han inte hade en susning om vad som väntade!
(Han ger en flaggstång, jag en tv-serie .., det är lite skillnad på paketen ,-)


Och nu är det lördagmorgon .., Ring-så-spelar-vi och frukost .., ösning av segelbåt ..., och nu väntar rullskidåkning, tvätt av kläder .., pv ska ta hand om några nedfällda popplar .., och jag ska dammsuga och plocka undan lite.

Och så ska jag läsa julkort som kommit (tack snälla, rara alla!) och njuta av den här sista lediga dagen på ett tag. Från och med i morgon blir det rally .., sön-mån-tis-ons.torsdag och fredag.
Det ska nog gå bra.

Ser ni änglaspelet på bilden?
Jag är väl den enda som aldrig har haft ett sånt och så en kväll tipsade den storartade Ann i Göteborg mig om sidan änglaspel.se och halv två en natt satt jag och beställde änglaspel, med såväl änglar som små fåglar som snurrar runt!
Det är inte klokt att man kan bli så lycklig av en sån liten pyttig sak!

Just nu, i skrivande stund, plingar det hejvilt och änglarna snurrar runt, runt.
Den fina korgen till höger om änglaspelet, den kommer från Hilda, Patrik och Hildas mamma Mymmel .., underbara färger i grönt och blått!




1 kommentar:

Eva i Tyresö sa...

Toppenmys hemma hos er.
Borta bra men hemma bäst.