torsdag 5 juni 2014

Annorlundalivet ....


 I nästan fem timmar har jag suttit ute på altanen.

Först kom friherrinnan på spontan visit och sen kom Elsa och Alice och deras matte på besök och sist av allt Bodil på jobbet (med sommarschemat och lite annat) och dottern Madeleine och hela tiden har solen strålat.

Men  nu .., brakar allt loss!

Regn och åska.


4 kommentarer:

christel sa...

Åh, är lite förtjust i åska.
När vi hade kotten, vår husbil, var det det läckraste, att sitta inne i bilen med regn och åsksmatter :)

Bloggblad sa...

Just som jag skulle lägga mig på soffan och väderdeppa med en bok, så kom solen fram. Och nu är det en jättefin kväll, men vi sitter inne ändå.

tomasrj sa...

Känns som att det är väldigt, väldigt länge sedan som vi hade kontakt senast. Kul att se att du fortfarande bloggar. Jag har haft lite paus från blogger och bloggat på annat håll, men är nu tillbaka igen. Hoppas att allt är bra, ska försöka följa dig igen :)

Elisabet. sa...

christel: jag är inte rädd för åska, men tycker väl inte heller att det är världens roligaste, allra helst inte när man bor i ett trähus ,-)

Bloggblad: i fem timmar satt jag ute och pratade med goda vänner som kom som tripp-trapp-trull. När den sista gick, öppnades himlen. Tala om tur!

Tomas Jonsson: ja, det är dåligt med bloggande överlag, ja, jag bloggar ju som en galning förstås, men det är det inte många som gör numera och jag läser ju själv bara kanske fem, max sex stycken per dag .., om ens det. Jag läser dom som uppdaterar, men sen är det ju Facebook och Instagram, det är ju inte konstigt att människor inte orkar ,-)
Kul att titta in till dig i alla fall. Tänk, att du har hälsat på i Ystad en gång i världen!