söndag 22 juni 2014

Ikväll är det dragning ....

Finns där någon fler som vill dela med sig av det som gjorde hjärtat lite varmt .., så är du sååå välkommen att mejla den där hjärtevärmen till bisse151@gmail.com och så får du vara med glasbyttan bland dom övriga.

Sommarblommor i Jämtland / Eva på Frösön

Midsommarglädje och vänner = Turtlan i Värmland.

Morfar och lilla tösen som bor i Norge = Barbroglädje


Kattis son Gustav tar studenten- värme och glädje -!


Ulrika har fattat ett viktigt beslut ...

Bloggblad hade varit på finalkonsert i Norrköping ..
 

Glädje för Ann i Göteborg ...

Och så var där ellem i Skellefteå som firat midsommar i Bonnstan och skrev så här:
"Det bästa i veckan har nog varit att det är de sista dagarna innan semestern! När den väl börjar går den ack så fort. Jag har köpt en ny klematis istället för de två som dött i vinter. Blir spännande att se hur den blir. Midsommaraftonen blev bra trots att det minsann inte var sommarvarmt. Jag jobbade på förmiddagen och då var min främsta uppgift att klä midsommarstången. Det fick avbrytas av några regnskurar varav en hagelblandad. Vi hade gott om blommor så den blev fin. Hjälpte till en stund vid hamburgerserveringen och då stod vi under en uppspänd presenning, och där var det ju torrt. Eftermiddagen var vi i Bonnstan, där det är stans största midsommarfirande med olika sorters program. Dock gick vi direkt och hälsade på i några kamrar. Där träffade vi gamla vänner och en del nya. Att sitta i en bonnsta´kammare är lite som att kliva ur tiden och man är verkligen i nuet! Utanför fönstret går livet vidare och man hakar på igen när man kliver ut .  Tyvärr hade jag glömt kameran så det blev inga bilder den här gången!

Idag regnar det så det får bli lite packning och annat inför semesterresan. Förhoppningsvis blir det uppehåll imorgon så det går att klippa gräset."

Min egen glädje: krasse som vägrar gå i Samlad Tropp.


Och Cecilia N i Härnösand berättar om sin glädje: 
"Ja, det är väl jobbet i stort.
Det har hänt mycket där nu i helgen och det har varit härjigt att försöka få allt klart i tid.
Men de där stunderna i skarpt läge när allt känns fullt med kärlek, då har det varit bäst i veckan.
Mer precis än så kan jag inte vara då inblandade inte vill vara med på nätet. (Nej, jag hade inte varit mer precis annars heller.)
Allt gott!"



Monet hade varit på byfest och ätit paella ..., som ser sååå god ut!


Båthuspernilla berättade om den första tanden ...

Strandfesten på midsommardagen .., berättade Hedgrenskan om.


Lena i Gävle skriver så här om sin glädje

"Hej, vi har ett riktigt inneväder med regn, blåst o kallt men då får man göra andra trevliga saker, träffa mitt nyaste barnbarn som nu är 2 månader, fira midsommar med goda vänner äta god mat och massor av sång, läsa böcker o dricka kaffe och att läsa din blogg, som berör mig så många gånger (är ju västerbottning) ser fram emot mitt årliga besök "hemma" i Ursviken och Skellefteå så det finns många glädjeämnen, trots att vädret är som det är.

Fortsatt trevlig helg till dig o PV.
Kram Lena från Gävle".

Inga kommentarer: