tisdag 18 augusti 2015

Trekvart kvar ...


En dryg timme vid havet, det räcker.

Jag kämpar på med andra delen av den där trilogin .., verkligen  k ä m p a r .., vänder blad efter blad och läser om Maja, Anita, Tomas och alla de andra. Om klasskillnader och osäkerhet, alkoholproblem och komplex.

Ett tysk par badar länge.
Efteråt hör jag mannen säga nånting om "wunderschönes Wasser"!

Ja, så var det idag.

Och nu har jag tankat energi så det ska räcka till att ta hand om veckotidningarna och returerna och att lösa av i charken och vara vänlig och tillmötesgående och en bra arbetskamrat.

Hopefully.

7 kommentarer:

Rexxie sa...

Så jag behöver inte kasta mig ut och köpa triologin alltså?!

:-)

Anonym sa...

Tänkte ungefär som Rexxie,ingen fantastisk läsupplevelse det där,om du måste kämpa dig igenom sidorna. :-)Eller är det bara jobbigt att ta till sig innehållet? Men vid havet kan det väl aldrig vara fel!

Elisabet. sa...

Rexxie: nej, det behöver du inte, för du kan få låna mina :)
Att jag inte tycker om dem, är ju ingen garanti att du tycker likadant. Alla andra verkar helförtjusta, men jag får bara ångest och tänker ..."men ge dig, var inte så undfallande!", fast jag vet att det var en annan tid då. Nåja, jag ska ge den en chans. Är inne på andra boken nu och som ....

norbergianblue säger, man behöver ju inte, men vid havet går det an :)

Kattis sa...

Jag som läser första delen (Har nu dock på tok för lite lästid!), är ännu fast! Språket är ljuvligt, och innehållet slår an. Tappar trilogin fart?

Evas blogg sa...

Kattis: Nej den tappar inte fart. Jag älskade triologin, fick alla böckerna i julklapp och sträckläste dem under julhelgerna. Så igenkännande från när jag var liten. Språket är fantastiskt och ja, en utomordentligt bra bokserie. Men vi tycker olika så du kanske inte alls tycker som jag.

Kattis sa...

Jag litar till dig! @evasblogg

Elisabet. sa...

Kattis: nej, den tappar inte fart, jag tycker kanske att den tar sig :)
Läste på stranden och igårkväll ... det kan hända att jag tar mig igenom.

Jag tror att orsaken till att jag inte trivs med den, är helt personlig.