måndag 30 oktober 2017

På jobbet ...


Det lät som om en bomb hade detonerat, eller som en mindre jordbävning (jo, det har jag varit med om) och för ett ögonblick stannade allt upp. Kunder stod som förstenade och vi bara tittade på varandra. "Herregud, nån har kört på en stört!" sa jag, som tänkte att ölstapeln rasat.

Så var det inte.
Det visade sig vara en kund som av misstag - förstås - hade kört rakt in i butiksväggen som bågnade rejält och allt dråsade i golvet! Vilken fasa och vilken evinnerlig tur att ingen kom i vägen för detta! Tänk, om en liten småtting just passerat .., det är ju tunga saker det här!

Länk till Hallandsposten.

8 kommentarer:

Bert Bodin sa...

"Det finns ingen misstanke om brott"???
Vad var det då. Sjukdom? Ilska?

Tur att det gick då bra som det trots allt gjorde.

Var det du som fick städa? 🤔😔

Elisabet. sa...

Bert Bodin: det var en äldre dam som körde bilen (en stor bil) och några kunder trodde att hon kanske skulle backa och fick in fel växel, men smällen så var rejäl, jag förstår inte hur det kan bli sån effekt om hon stod så nära väggen (hon hade parkerat framför långsidan av butiken och det är ju en hög kant mellan bilen och väggen).

Ulrika sa...

Men hjälp!! Fy vad otäckt!

Eva i Tyresö sa...

Oj Ulf läste det i tidningen! Vi undrade så?????
Hu vilken chock för tanten!!!!!
Kram från Eva

Bert Bodin sa...

Fel växel?
Men kanske lite för hårt tryck på gaspedalen också, va.

Elisabet. sa...

Eva i Tyresö och Bert: ja, det är klart att det måste varit full gas - eller panik som orsakat det -, hemskt vilket som.

Ruta Ett sa...

Oj, dramatik i Haverdal! Hemsk upplevelse för kvinnan!

Evas blogg sa...

Men hjälp!