lördag 16 december 2017

Det bästa för Ulrika i Närke ....


I måndags var det den årliga utdelningen av julblommor (julblomma får alla församlingsmedlemmar som är 85 år eller äldre).
Jag var med och delade ut blommor förra året också och det är verkligen en av årets höjdpunkter. Det är så oerhört uppskattat, det är fint att få vara en del i att göra människor glada.


Torsdagsträffen. 
Veckans träff var den sista för terminen och åh så mysigt vi hade det! Jättehärlig sång av en duktig sångerska och sen fika. Surret kring borden på torsdagarna...jag älskar det! 
Gemenskapen och glädjen, det är så fint när man vet att många av personerna där lever ensamma liv annars.

Och jag fick en lång pratstund med en person jag tycker såå mycket om. Han har varit med om mycket spännande i sitt liv och det är alltid roligt att prata med honom och få ta del av hans minnen. Han är musiker och har bl.a. spelat på Nalen i sin ungdom.


Ett annat av veckans bästa är att jag fick beskedet att jag har fortsatt anställning ytterligare 6 månader. Det känns BRA. :-)
Fortfarande bara 50% men en kan inte få allt och jag trivs så otroligt bra så ja, självklart tar jag det. :-)
(Kanske, kanske blir det en heltid ett helt år, OM vi får projektpengar vi sökt. Håll tummarna!)
Bilden togs när jag satt hemma i soffan och var helt slut på och fortfarande hade namnskylt och jobbnycklarna på, hade inte orkat ta av dem, men var så himla himla GLAD för mitt jobb så den passar ju ihop med den här bäst-pärlan.
Jag ÄLSKAR mitt jobb!


Och nu kom jag på ännu en sak som absolut är på bäst-listan: idag träffade jag en arbetsterapeut och provade ut en handledsortos. Glad, glad är jag, dels för att hon hade en så bra inställning (hon hade inte hört talas om Ehlers-Danlos men sa "ja men då får jag lära mig!", jag önskar vårdpersonal hade den inställningen!) och dels för att ortosen ger ljuvlig avlastning och stöd. 
 

2 kommentarer: