fredag 18 augusti 2023

Bomstads Camping, Värmland.

Efter vad som kändes som en evighetslång dag i bilen (vi körde via Ullared, Kinntorp. Sjötorp …) och skog, skog, skog, så tog vi lång paus just i Sjötorp. 

Det är där som man slussas ut till Vänern och nu ville väl pv visa mig att det inte är så knepigt det där..
Mötte Mange och Bodil (ägarna till Hemköp i Haverdal) vilka var ute på en längre roadtrip, bland annat i Bohuslän. Så himla roligt detta var! 

 
Efteråt lunch/middag på Kajutan i närheten. Fläsknoisette med smörslungad potatis - kors i all sin dar så gott! Vi kunde sitta ute, det var vindstilla och skönt. 

Sista sträckan hit till campingen körde jag (vi stod länge i låååång bilkö pga trafikolyckor) och nu har vi installerat oss i en liten röd stuga på 14 kvm. Det går utmärkt! 

Så här ser det ut. 

En pytteliten köksdel, ett fällbord, två sköna stolar,  en dubbelsäng + ett mindre badrum. Altan hör till, med bord och två stolar. Jo, helt okej. 

Nu ska jag ta mig en promenad i omgivningarna!


6 kommentarer:

Bloggblad sa...

Så roligt med road-trip! Det blev ingen sån för oss i år. Saknar det!

mossfolk sa...

Jag fascineras ofta, när vi är ute och kör, att det finns så mycket skog!
Det låter som om de fått in precis allt man behöver, trots liten yta i stugan. Personligen tycker jag att det är väldigt skönt när det finns toalett så att man inte behöver kila iväg till ett gemensamt servicehus.

Elisabet. sa...

Bloggblad: Ja, dom verkade ha hunnit med så mkt och ändå var det mest stundens ingivelse som ledde dem till olika platser. /Elisabet

Elisabet. sa...

mossfolk: stugan är perfekt för oss, men här var såå varmt! Vi har sovit för helt öppet fönster , tur att det var vindstilla och myggfritt! / Elisabet

Anonym sa...

Då körde ni förmodligen igenom min hemstad Kristinehamn också? ellem

Elisabet. sa...

ellem: ja, men inte igenom .., men skylten såg vi! Det var en trafikolycka med flera bilar inblandade inte långt från Kristinehamn, så vi satt länge i jättelång bilkö och rullade fram såååå sakta, så sakta, allt medan jag googlade på just Kristinehamn.