fredag 8 september 2023

Avdelningen "Dagens Ros"..

 

Hemtidningen Norra Västerbottens familjesida är gratis att titta in på och nej, jag gör det inte ofta, men nu på morgonen hände det. 

Så varm i hjärtat jag blev vid läsningen av dessa Dagens-Ros-hälsningar. 

Här är ett litet axplock. 

Tack Julia Karlsson för ett rådigt ingripande då du uppmärksammade att en av våra getter fastnat i staketet. Du är sen djurvän! /Morö Back 4H.

En famn rosor ... till Anita på Reseservice på Skellefteå lasarett som 12/7 tog sig tid att sitta med sonen så jag kunde hämta bilen. En omtänksam handling som uppskattas. /Maria och Elvis. 

Dagens ros vill vi ge till Albin på Handelsbankens kontor i Skellefteå. Tack för ett mycket trevligt och bra bemötande. Och för all hjälp. /Mamman och Sonen. 

Dagens ros till personalen på ortopeden avd 4, Skellefteå. Tack för ert alltid glada, omtänksamma och vänliga bemötande trots stress och mångas behov av er hjälp och omsorg. /Tanten med ryggont på sal 4. 

Dagens ros till Lennart Sjölund som gav mig en minnesvärd åktur i sin fina Cadillac - 58. /Lena på Norrstigen. 

Samt ... Dagens Ros till Vägverket. Äntligen försvann det förhatliga guppet efter Boviken över den lilla bron E4 mot Solbacken. när E4 fick ny beläggning. Tack, äntligen! 

Och  t a c k  säger även jag, som fick ta del av allt detta och mycket mera på familjesidan. Kunde snabbt konstatera att de som avböjer all uppvaktning på sin högtidsdag, de är som regel män.

2 kommentarer:

Gunnel sa...

Är också en trogen läsare av "Norran" på nätet. Mest är det familjesidorna som lockar, fortfarande känner man ju till en och annan person som fyller år eller har lämnat jordelivet.

Elisabet. sa...

Gunnel: Det är inte ofta som jag nu upptäcker några bekanta namn, men igår på familjesidan dök det ändå upp en f.d klasskamrat som firade guldbröllop med sin man. Hon var sig sååå lik!