fredag 10 juni 2011

Buskis på låg nivå ...


Det var länge sedan vi skrattade så mycket som ikväll.

Ja, vi tittade på Arlövsrevyn i SVT.

En helt makalöst bra imitatör, vars namn jag inte känner till, förgyllde kvällen.

Och en ihärdigt rimmande MFF:are gjorde minsann sitt till också!

Himla trevligt var det!

3 kommentarer:

baratradgard sa...

vi brukar ju titta på det där "live" och jag brukar "skylla" på att det är för att min 15 år äldre svägerska gärna vill... men faktum är att det är upplevelse att sitta på en pinnstol i en så ruffig lokal och plötsligt tänds allt glitter på scenen och en massa halvdåliga skämt rasar över en. Och plötsligt satt vi där vid tv'n igår och skrattade igenkännande åt samma skämt igen!

Kul att du tyckte det var bra trots det ganska platta intrycket det blir i TV av den typen av buskis som bör upplevas live. Kan rekommendera folklustspelen i Falkenberg som jag bara inte orkar se på tv men som är jättemysiga när man sitter där vid ån i solsken och popcornsdoft. Och dit kan du ju inte ha så långt!

Anonym sa...

Håller med, såg det och tyckte det var himla skoj! Har du besökt Falkenbergsrevyn än? Också mycket trevlig och bra revy!

Elisabet. sa...

baratradgard och fru Hansson: Nej, vi har inte sett Falkebergsrevyn, däremot har jag varit i Helsingborg och tittat på Eva Rydberg .., jag tyckte om det också ,-)

Men bäst av allt - med det HÄR programmet - det var för mig imitatören och han som rimmade om fotboll! Vilket otroligt minne han hade!