söndag 12 juni 2011

Förmiddag i landet Halland ...


Herr pensionatsvärden tar det lugnt .., sitter ute i morgonsolen och läser tidningen ..., tydligen en artikel om hur man blir förmögen.

Själv ska jag nu ta på mig arbetskläderna och göra mig redo för jobb.

Ett tidigt besök fick vi av den lilla grå katten.

Hon fick mat och när allt var uppätet, kom pElle sakta spatserande.

Oj, oj, så uppläxad han blev av den grå, men pElle hetsar ju inte upp sig i första taget, utan satt alldeles stilla och tittade på främlingen, som - efter en stunds morrrrjaaamande -, fann det för gott att lämna matserveringen.

4 kommentarer:

mossfolk sa...

Han är så skön, pElle! Och vad mysigt det ser ut där vid frukostbordet. Här har det precis slutat regna.

baratradgard sa...

gmorgon, igår var jag och åt på en restaurang som du skrev dig varm om förra sommaren - Marinan i Ystad. Varje gång vi lämnar vår byaväg står skylten Trelleborg 9 till höger och Ystad 38 till vänster. Varm lördagafton igår fick bilen styra åt vänster. Och som vi ÅT där i värmen på den härliga verandan som om vi var långt iväg på semester. Lökringar med aioli, schnitzel med bearnaise och friterad camembert...jag är mätt än...

Allt mellan Himmel och Potatisåker sa...

Vad mysigt ni har!
Den där artikeln skulle jag också behöva läsa...

Ha en skön dag!
M

Elisabet. sa...

mossfolk: ja, pElle är ..., cool. Det märks att han är en äldre herre som inte hetsar upp sig i första taget. Inte i andra heller ,-)

baratradgard: om du visste, hur jag kan längta ner till Marinan! Men dit ska vi i sommar! Det gläder mig att jag lyckats locka andra att göra dem den äran ,-)

Madeleine: ja, nog är det som att vara i paradiset när man kan sitta ute och äta frukost, oavsett om man har balkong eller altan!