lördag 26 november 2011

Till er alla:

OM ni bara visste hur roligt jag har haft med detta lotteri .., ja, jag har t.om berättat för somliga kunder vad vi sysslar med och för en del bekräftar det förstås bara vad dom har trott - nämligen att kassörskan från norr är mer eller mindre prillig -, men det bjuder jag så gärna på!

Det blir fyra dragningar - en varje lördag - och ni som redan finns i tillbringaren får ligga kvar.

Jag har inte hjärta att säga nej till er som tillkommit; alltsammans är ju bara på skoj ändå, så jag fyller på lite i bringaren, även om herr Notarius Publicus anser att jag tar lite för lätt på reglerna, han är ju så principfast av sig ,-)

Således gör jag nya lotter till er som anmält er nu efteråt.

Men ni som redan har vunnit, ni får nu slippa trängseln i tillbringaren och kan sväva runt lite som ni vill .., och tusen tack för att ni var med!

Grattis igen till Eva från Tyresö ( i vars sommarhus i Haverdal vi bjudits på trivsamt kvällsfika!) och grattis även till Ellem från Skellefteå - som för övrigt har hängt med länge här på bloggen och bidragit med mängder med fönster -, och vars trevlige svåger jag haft som kund i kassan!

Och till er alla: ni är komplett u n d e r b a r a som låter mig hållas med sånt här!

(1:a-prisvinnaren: paketet har redan lämnats in på posten .. med lerfat och allt, det är inte så farligt, jag ska ju inte ha utlottning året runt och detta går på glädjekontot!)

2 kommentarer:

Tankevågor sa...

Åh vad roligt att man får ligga kvar i skålen då alltså till nästa dragning. :-)

Ruta Ett sa...

Skönt att jag får ligga kvar i tillbringaren. Jag har börjat vänja mig vid sällskapet. Det är mycket fnitter i bringaren, kan du tro. ?=