måndag 9 april 2012

Hälsningar från Uppland ...




Hej, det är jag, harry, som skriver!

Ni kanske inte vet om det, men jag är på semester i ett land som heter Uppland.

Jag har haft jättekul!

I ett grönt hus bor Emil och Emma och dom har busat med mig hur mycket som helst .., dom gömmer en boll som jag får leta och leta och ibland fångar jag den och springer och gömmer mig under soffbordet, men då kommer dom dit också .., ååå, det är det bästa jag vet!

I landet Halland, där är det inte så många människor, ja, inte där vi bor.
Men  h ä r ..., här träffar vi hur många som helst när vi är ute och promenerar .., igårkväll träffade jag t.ex. Nellie som är en vallhund och även en gammal golden retriever, men den orkade inte leka, eller den fick inte, för den har artros i lederna, precis som matte.

Hundarnas hussar var jättetrevliga och matte sa flera gånger - när vi gick hem igen - att tänk, det här med att ha hund, det ger så många bekantskaper och precis lika trevliga är dom som hallänningar, skåningar eller västerbottningar!

Och här finns så många djur!

Igår såg vi tre rådjur som stod på grannens tomt och inte var dom rädda heller och en stor, tjock hare brukar skutta omkring nära vägen ..., den skulle jag gärna hälsa på, men jag får inte för husse ,-(

Nu ska vi snart åka vidare.
Vi ska hälsa på AP och Micke och Nelly som bor nästan-på-landet, det heter Ekerö.

Nelly är en liten, liten hund och hon är ganska sur av sig ibland, man får inte busa som man vill med henne, då kan man få sig en lusing, men jag tycker om henne ändå.

Nu ropar husse att vi ska åka!

Hejdå från er vän harry!

5 kommentarer:

Fourmum sa...

Det låter som en trevlig semester :) Du får försöka smickra Nelly så kanske hon vill leka lite iallafall. Hälsa husse, matte, AP och Micke! Hälsa fint på Nelly och den nya familjemedlemen Fieri! Kram

Nelly sa...

Välkommen Harry!
Jag hade besök av en snygging till hanhund igår så jag kanske är lite trött idag. Men det spelar ju ingen roll, jag leker ändå inte med andra hundar.

Ses snart! Och se till att hålla avstånd!

Mian sa...

Harry - jag tror att du måste ha med dig nån liten present till Nelly för att fjäska lite med henne. Varför inte en trevlig pipleksak eller kanske ett tuggben?

Christina sa...

Hej Harry, jag håller med Mian, du kanske ska fundera på någon liten avlednings-present till surtanten Nelly?

Elisabet. sa...

Fourmum, Christina och Mian: Nelly är en mycket bestämd dam som minsann inte går att fjäska in sig hos .., ja, i alla fall så klarar inte vi av det ,-)

Hon är i mångt och mycket lik sin matte.