onsdag 1 januari 2014

Kväller ...

Fem timmar i affären och det var lugnt och inte alls så stressigt som dagarna innan jul.

Det blev det vanliga .., och vi tände marschaller som fick lysa upp utanför entrén och dagens i särklass vanligaste maträtt torde ha varit pizza av något slag, ja, har vi någonsin sålt så många pizzamixer eller färdiga pizzor?

Återstår nu förmiddagspasset i morgon och så fredagkväll, sen är det ledig helg och sex-dagar-på-raken-varvet är tillända. Tar man värktabletter i god tid innan passet börjar och underhåller det hela tiden, går det mycket bättre att arbeta!
Kom hem och hade inte ont alls!
Vilken outsäglig lycka!

Sen blev det Året med kungafamiljen och då blir jag ju alltid rojalist nästan omgående; jag torde ha den sämsta karaktären av alla människor när det gäller att hålla fast vid ståndpunkter som tycks viktiga, men pv, han läser en deckare av Åsa Larsson och säger att han i alla fall fortfarande är republikan, fast liiiiite tittar han ändå på programmet och ler mellan varven.

Själv ler jag mest hela tiden.

3 kommentarer:

Turtlan sa...

Jag är ju så där positiv till de där kungliga. Föredrar det yngre gänget av dem. Kungen tycks vara kul ibland men ack så osmidig ibland.
Sen så undrar jag varför Estelle ska närapå alltid ha en rosett i håret ?

Tack för fina ord men kära du, jag har då rakt inte haft något köpstopp. Snarare tvärsom i december.... Borde kanske testa. . Någon annan är det utan tvekan!

Gonatt, Zzzz trött nu.

Kattis sa...

Jag ler också stort och brett till kungafamiljen, särskilt till Estelle och "Kära pappa", Madeleines vackra modereportage i Elle, bröllopet hennes, fäller en tår, trots det att jag ju egentligen inte tror på monarkin som sådan, men... Man är ju inte mer än människa! ;)

Elisabet. sa...

Turtlan: ja, jag är väl trött förstås, det var fru Hansson som har haft köpstopp i ett helt år, det är jag imponerad av ,-)
När det gäller kungahuset är jag så kluven. Jag tycker om Silvia, älskar Daniel och Victoria, tycker prinsen är skitsnygg och verkar rar och fin, Madeleine är vacker som en dag och jag tror att hennes man är sympatisk ..., men kungen kan ju vara så ...., ja, så underlig, men han har ju självdistans på nåt vis, så ... ja, jag faller ändå pladask.

Kattis: nej, det är ju just det .. man är inte mer än ...,-)